Wij willen een headset met microfoon op een Chromebook of Ipad aansluiten. Kan dat?

Veelal is er een probleem dat headsets 2x een 3.5" aansluiting hebben. Wij verkopen headset audiokabels waarmee u eenvoudig elke headset kunt aansluiten. Kijk hier

Kunnen wij extra korting krijgen?

Al onze prijzen zijn zoals deze zijn gepubliceerd in onze webshop. Zodra het mogelijk is hanteren wij staffelprijzen. Bij een grotere afname wordt de stuksprijs lager.

Betaal ik verzendkosten?

Voor bestellingen tot € 150,00 berekenen wij € 7,95 verzendkosten. Bij orders vanaf € 150,00 worden geen verzendkosten berekend.

Kan ik draadbreuk voorkomen?

Ja soms kan dat wel. Door het strak opbinden van de kabels kan er een draadbreuk ontstaan. Een eenvoudige oplossing voor het opbergen van koptelefoons is gebruik te maken van een bezemsteel. Deze hangt u horizontaal op en de koptelefoons hangt u hier eenvoudig aan op. De kabels hangen vrij naar beneden.
Mijn stekkertje breekt af?

Bij een aantal modellen Ipad en Chromebooks wil bij het uitnemen van de stekker deze een beetje blijven haken in het apparaat. Hierbij is het mogelijk dat het stekkertje afbreekt. De ervaring leert ons dat dit niet aan de koptelefoon ligt maar aan het contact van het apparaat. Wij adveiseren u dat wanneer u een dergelijk probleem ervaart om gebruik te maken van een "tussenadapter". Deze blijft altijd in het apparaat zitten. U kunt de adapters hier vinden: Haakse adapter Rechte adapter